Извънредни новини

Кметът на Карлово бе номиниран за член на ръководството на НСОРБ

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов за пореден мандат бе номиниран за член на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ. Това стана на  Общото събрание на НСОРБ от Южен Централен район за планиране избраха своите кандидати за ръководството на организацията.

Управителният съвет на НСОРБ се състои от 23-ма членове. Според броя на Общините във всеки от районите за планиране, най-големият – Южен централен, изпраща в ръководството петима представители.

„Общините представляват държавата във всяко кътче на страната. Това партньорство трябва да става по-пълноценно и от страна на централната власт и взаимодействието да бъде наш приоритет, защото само то води до положителни резултати за гражданите. Важен приоритет за всички нас остава развитието на формите на децентрализация. Не се съмнявам, че и членовете на новия УС ще работят в единение, с уважение един към друг, с уважение към председателите на общински съвети и общинските съветници във всяка община, защото ние сме частите на един организъм.“, каза пред делегатите д-р Емил Кабаиванов. Той съобщи, че регионалните форуми са част от подготвителния процес за провеждане на Общото събрание на НСОРБ, което предстои на 27 и 28 февруари в София.

Не пропускай

Ученици от ОУ “Райно Попович” се запознаха с работата на общинската администрация

Посещението на децата бе по Проектна дейност „Градски изследователи“ Учениците от 2б клас в карловското …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *