Отново голям успех за СК “Триатлет”!

Клубът спечели 14 медала в много силно състезание по дуатлон

Карлово бе домакин за осма година на едно най-силните състезания по дуатлон в страната

Състезателите на СК “Триатлет” отново доказаха, че са едни от най-добрите в страната. Отборът спечели 6 златни, 7 сребърни и 1 бронзов медал в състезанието по дуатлон “Карловска пролет”, което се проведе край града на Левски.

Участваха над  110 състезатели, сред които от спортните клубове в София, Пловдив, Бургас, Пазарджик, Русе, Плевен, Асеновград.

В зависимост от възрастовата група спортистите първо трябваше да избягат определената дистанция, след това да карат велосипед и отново да бягат преди да финишират. Добрата подготовка на състезателите от “Триатлет” за пореден път донесе голям успех на клуба.

Отличната  организация и перфектно подготвеното трасе  позволиха състезанието да бъде проведено на изключително високо ниво, което доказа, че в Карлово има състезатели, треньори и организатори, които имат много отговорно отношение към спорта и цялата общественост трябва да се гордее.

Състезанието тази година стана възможно благодарение на СК “Триатлет” Баня, треньорите Иван Попов, Ангел Георгиев, много родители и спонсори.

KarlovoPress поздравява всички състезатели като им пожелава още много успехи в бъдеще!

Не пропускай

Местната власт в Карлово: Нашите намерения са да бъде обновена базата на ПГ “Бр.Евлогий и Христо Георгиеви”

Местната власт проведе среща с ръководството на училището Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов, председателят …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *