Извънредни новини

ВМЗ обявява конкурс за избор на застраховател

Срокът за получаване на оферти е до 15-ти март

На основание чл. 29, ал. 3 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия и т. 11 от Правилата за провеждане на търг и конкурс и за сключване на договори за продажба и наем с работници и служители от приложение № 1 към чл. 29, ал.2 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия, ВМЗ обявява процедура за провеждане на конкурс за избор на застраховател на „ВАЗОВСКИ МАШИНОСТРОИТЕЛНИ ЗАВОДИ“ ЕАД, със седалище и адрес на управление гр. Сопот, п.к. 4330, ул. Иван Вазов № 1, ЕИК: 12900711, с предмет: „Сключване на застраховка „Имущество” на дълготрайни и краткотрайни материални активи, собственост на „ВАЗОВСКИ МАШИНОСТРОИТЕЛНИ ЗАВОДИ“ ЕАД“.

Документацията за провеждане на конкурса  с предмет “Сключване на застраховка „Имущество” на дълготрайни и краткотрайни материални активи, собственост на „ВМЗ“ EАД“ се получат всеки работен ден от 09.00 часа до 16.00 часа в сградата на ЕИЦ при „ВМЗ“ EАД, гр. Сопот. Същите могат да бъдат предоставени и по електронен път, на електронен адрес, предоставен от потенциален участник в конкурса. Лице за контакт Румен Рачев, тел. 0887434540,e-mail : [email protected]

„ВМЗ“ ЕАД си запазва възможността да изменя условията на настоящия конкурс, да променя сроковете, да определя нови, както и да спира или прекратява процедурата по конкурса, за което участниците ще бъдат своевременно уведомени. Във всички подобни случаи „ВМЗ“ ЕАД не дължи каквито и да било плащания на кандидатите и не е обвързано с каквито и да било други ангажименти към тях, включително за сключване на договор. 

„ВМЗ“ ЕАД уведомява всички участници, че изборът на застраховател за застраховка „Имущество” на дълготрайни и краткотрайни материални активи, собственост на „ВМЗ“ EАД“, подлежи на одобрение от Едноличния собственик на капитала – „Държавна консолидационна компания“ ЕАД, съответно ще сключи договор с избрания застраховател след получаване на одобрението.

Срокът за получаване на оферти е 16:00 ч. на 15.03.2023 г., представени в затворени пликове, в деловодството на “ВМЗ” – EАД.

Не пропускай

В Сущица неправителствена организация  подобрява облика на квартала

Вече са факт първите стъпки  Председател на НПО “Сушица-Заедно напред” е Иван Балтов. В новата …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *