Извънредни новини

Читалището в Карлово започва празничните си събития през декември

Подготвени са три читалищни коледни продукции:

На 14 декември очаквайте концерт “Коледа по ноти” на Камерен хор “Маестро Георги Атанасов” с диригент маестро Първолета Юнакова и школа по пиано с ръководител Русанка Русанова.

На Игнажден, 20 декември, следва концерт “Коледни звезди”на Детска Фолклорна Формация ” Розова Долина”с ръководител Велина Иванова и школа по гъдулка с ръководител Николай Таслаков.

На 21декември талантливите художници и малки театрали са подготвили изложба-спектакъл “Коледно завръщане – с палитра и актьор” – продукция на школа по изобразително изкуство “Карловски Арт-колорит” с ръководител Пена Николова и Детски театър “Иван Стефанов” с ръководител Зоя Станкова.

Децата, които са изпратили писмото си до Дядо Коледа и са участвали в конкурса на Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров“ – Карлово, ще разберат кой получава награда на 20 декември от 14 часа.

16 декември е денят, посветен на две малки момчета. “Очакваме Ви в нашия “Магазин за надежда” заедно с Хлапетата , редица фирми, училища, читалища, детски градини, граждани, на “ЗАЕДНО ЗА ЗДРАВКО И МИЛЕН” – БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР И КОНЦЕРТ в Карлово”, канят от Читалището.

Не пропускай

Отборът на СУ “Христо Проданов”  спечели първо място в сътезанието “Млад огнеборец”

В момента се провеждат състезанията на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец“ към службите на Пловдивската …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *