Извънредни новини

Талантливата Дани Илиева е носител на наградата на комитет “Васил Левски”

12 години участва във всички прояви свързани с Апостола в родния й град

Дани Илиева е от 12а клас на СУ „Васил Левски“ Карлово. Освен че има отличен успех, тя е участвала многократно в училищни и регионални състезания и олимпиади, но онова, което я отличава и прави запомнящо се всяко нейно участие в празниците на училището, е топлият й нежен глас и музикална дарба.

Семейството на музиканти, в което израства, развива не само музикалните й заложби, но и патриотичното й чувство, провокирано от факта, че е родена и расте в града на Апостола. Многобройни са участията на Дани в музикални конкурси и такива с патриотична тематика, лауреат е на десетки награди. Дани Илиева изрази своята благодарност с любимата песен на Левски “Искам, мамо, да те видя”.

Пред родната къща на Апостола наградата връчи председателят на комитета инж. Стойо Карагенски. На церемонията присъстваха  много гости, сред които ученици, учители, директора на училището, ръководството на Община Карлово – кмета д-р Емил Кабаиванов, председателя на Общинския съвет Доньо Тодоров, зам. областния управител на област Пловдив, бригаден генерал Маргарит Михайлов, проф. Иван Гаврилов – дарител на музея, съобщиха от Национален музей “Васил Левски” в Карлово.

Не пропускай

БФС организира ученически футболен турнир в Карлово

Отборът на СУ “Васил Левски”  спечели първо място Българският футболен съюз, Българската Асоциация по мини …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *