Извънредни новини

Под мотото “Заедно за Здравко и Милен” ще се проведе голям благотворителен базар и концерт

Събраните средства ще бъдат предоставени на две момчета, диагностицирани с аутизъм

Под мотото “Заедно за Здравко и Милен” ще се проведе голям благотворителен базар и концерт в подкрепа на две силни момчета. Организатори са НЧ “Васил Левски” Карлово и НПО “Хлапетата”.

Каузата обедини  много фирми, читалища, училища, детски градини и граждани, с цел да се помогне на двете момчета, които са диагностицирани с аутизъм. Това са Здравко Тодоров – на 8 години и Милен Николов – на 7 години. И двамата вече провеждат лечение в чужбина, от което се повлияват много добре, но имат нужда от още средства, за да продължат лечението си извън страната. 

В духа на предстоящите Светли празници организаторите  вярват, че ще успеят да случат две Коледни чудеса за малките герои и техните семейства.

Базарът ще се проведе на 16-ти декември от 10 до 17 часа. Пред читалището ще има коледна скара и топли напитки (греяно вино, чай, кафе), карета с Дядо Коледа (кът за снимки), разходка с коне и още много атракции.

Базарът ще е разположен в Камерна зала на читалището, която ще е отоплена.

Концертът ще започне в 17.00 часа  в Зрителна зала, която също ще е отоплена. Ще   участват състави към читалищата в Общините Карлово и Сопот.

Не пропускай

В Карлово ученик от 10 клас в училище “Васил Левски” е с коклюш

В Карлово ученик от 10 клас в училище “Васил Левски” е с коклюш, като класът …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *