Извънредни новини

Община Хисаря организира благотворителен базар под мотото “Мисия: Коледата е възможна” 

Базарът ще бъде открит на 20-ти декември

Благотворителният Коледен базар под мотото „Мисия: Коледата е възможна“  ще  бъде официално открит от кмета на Община Хисаря Ива Вълчева в 15.30 часа на 20 декември.

Площад „Еани“ в града ще бъде сцена на коледни щандове, в които деца и преподаватели от всички училища и детски градини на Общината ще се включат, за да подпомогнат благородни каузи. 

Всяка група от участници ще събира средства за различна инициатива, която ще бъде оповестена по време на базара. В него се включват  и Дома на традициите в  Старо Железаре и читалищата от Община Хисаря. 

10 елхи ще бъдат украсени на площада и всеки присъстващ ще може да си купи една от тях, отново с благотворителна цел. Коледните дръвчета ще се украсяват на място от сръчните ръце на децата. 

Кметът Ива Вълчева ще връчи отличия за най-красива, най-блестяща и най-атрактивна коледна елха. 

Мисия “Коледата е възможна” стартира на 4-ти декември и се провежда под  егидата на Община Хисаря, съвместно с Центъра за обществена подкрепа. В помощ на нуждаещи се бяха събрани хранителни продукти, които в седмицата преди  Рождество ще бъдат предоставени на семейства и хора в нужда.

Не пропускай

В Карлово ученик от 10 клас в училище “Васил Левски” е с коклюш

В Карлово ученик от 10 клас в училище “Васил Левски” е с коклюш, като класът …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *