Извънредни новини

Кметът на Сопот награди вицешампиона по вдигане на тежести Иван Димов

Станислав Стоенчев му връчи грамота и парична награда

22-годишният Иван Димов спечели второ място в категория 61 кг. на Европейското първенство, което се проведе в София. Спортистът спечели медала след оспорвана надпревара с опонентите си и с травма в коляното, която получи 20 дни преди Европейското състезание.

Иван Димов е състезател на националния отбор по вдигане на тежести, тренира в клуб „Самсон“ в родния си град, а негов треньор е баща му-Петко Димов. 

Иван Димов е носител на бронзов медал от Европейско първенство миналата година, а през 2022-ра година стана европейски шампион по вдигане на тежести.

Кметът на Общината Станислав Стоенчев благодари на младия шампион за радостта и гордостта, които допринася на своите съграждани.

„Винаги в мое лице и това на екипа ми ще имате моята подкрепа, и финансова, и морална. Ще опитаме да решим проблема със сградния фонд, защото знам, че тренирате в лоши условия. За мен като кмет на Община Сопот е изключителна чест и привилегия да посрещна и състезателя, и треньора. През юни месец очакваме и олимпийска титла“, каза общинският кмет.

„Искам да благодаря лично на Вас и на всички от Вашия екип за подкрепата не само към  нас, но и към всички спортисти в Сопот. Да сме здрави и да покажем това, което можем“, посочи Иван Димов.

“Песенна палитра” в Карлово посреща  над 250 участници 

Не пропускай

Отборът на СУ “Христо Проданов”  спечели първо място в сътезанието “Млад огнеборец”

В момента се провеждат състезанията на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец“ към службите на Пловдивската …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *