Извънредни новини

Д.Дойнов: Чух Вашия глас. Разбрах го и съм готов да поправя каквото е необходимо

Дойнов благодари на всички избиратели, които  гласуваха

“Скъпи съграждани, резултатите от изборите вече са ясни. Следващата неделя в Община Сопот ще се проведе балотаж. 

Благодаря на всички, които ни подкрепиха с номер 35. 

Благодаря на тези, които излязоха да гласуват, защото това е важно и отговорно решение. 

За мен резултатите показаха, че имам грешки и пропуски. Не се страхувам от това. Когато се опитваме да направим нещо въпреки апатията на държавата към малките общини, въпреки незаинтересоваността на част от общинските съветници в местния парламент, напрежението се натрупва, взаимоотношенията се изострят и се допускат грешки. Но за грешките са важни две неща – дали ги отчиташ и как ще ги поправиш. Затова днес Ви казвам – чух Вашия глас. Разбрах го и съм готов да поправя какво е необходимо. 

Връщам се назад в своя втори мандат. Не го пожелавам никому. Връщам се към пандемията, към страха от неизвестността, към ужаса от смъртта. Загубихме много хора. Кой може да каже как се управлява в такъв момент? Връщам се към бясната ексалация на цените, страхът от липсата на храна на масата и несигурността в доходите. Кой може да каже как се управлява в такъв момент? 

После дойде войната, която е на прага на страната ни. После и втора война. И в тази ситуация имаме и местни избори. Кой може да каже как се управлява в такъв момент?

По време на кампанията не нападнах своите опоненти, не ги обвиних, не им попречих да разгърнат платформите си. Те обаче не показаха такива. Те показа желание за нова война – гражданска. Да поставим от една страна моите грешки, а от другата – заплахите, лъжите и манипулациите. Какъв бъдещ управленец ще бъде ти, който заплашваш нечии деца? 

Коя власт е по-ценна от спокойствието на детската душа?

България е в криза. Нито една Община, нито един дом няма да бъде подминати. Вие изберете кой да Ви преведе през нея – този, който има опит в управлението или този, който сега се учи; този, който осъзнава грешките си и може да ги коригира, или този, който не знае в какви зависимости е изпаднал за сметка на постигнатите резултати. 

Сопот е на сопотненци, Анево – на аневци. Нашата Община не трябва да премине в ръцете на тези, които са платили една кампания. 

Аз ще продължа да водя кампанията си честно. Ще направя своите изводи и ще променя това, което недвусмислено ми показахте, че не одобрявате, че не харесвате и че Ви липсва. Не позволявайте Общината ни да стане зависима. Изберете свободата, за която дедите ни са дали живота си.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

В Карлово ученик от 10 клас в училище “Васил Левски” е с коклюш

В Карлово ученик от 10 клас в училище “Васил Левски” е с коклюш, като класът …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *