Извънредни новини

Д. Дойнов:  Запазихме толерантния тон, защото това е мое решение и обща политика на съмишлениците ми

Деян Дойнов е с номер 35 в бюлетината

“Скъпи съграждани,

Искам да споделя с вас гордостта, която ме изпълва – не само от това, че получих подкрепата на голям брой от вас, но и за това, че успях да устоя твърдо на огромното предизвикателство и запазих добрия тон и позитивния характер на кампанията, че не се поддадох на провокациите и безбройните лъжи и клевети, леещи се от щаба на основния ми опонент. Запазихме толерантния тон, защото това е мое решение и обща политика на съмишлениците ми.

Но не мога за замълча пред лъжите на своя опонент, защото го дължа на истината и на Вас.

  1. Къщата ми е родова и наследствена. В този вид беше и преди да встъпя в длъжност преди 8 години. Наследството на старите сопотски родове е наследство на България и то трябва да бъде съхранявано. Съжалявам, че моите опоненти нямат това разбиране за историята и за съхраняването на традициите.
  2. За последните 2 години съм отсъствал само 3-4 пъти от заседания на общински съвет, поради служебни ангажименти извън Сопот. Общинската администрация е екип и моето отсъствие не означава, че аз не съм информиран, или нехая, или неглижирам заседанията. Но ще ви кажа едно – в общината ни не се случиха доста неща не заради моите отсъствия, а заради ината, неразбирането и нежеланието на общински съветници и настоящи кандидат-кметове да разберат как функционира общината. Постоянно мисля къде можехме да бъдем, ако имаше елементарно възпитание и желание за работа. Същите хора сега размахват пръст.
  3. Данъците на гражданите е тема, която опонентът използва като мантра, но вече много хора публично публикуват в Интернет справка за платените суми през последните години. Ясно се вижда, че данъците ня физическите лица не са увеличени, дори напротив. Тежестта на данъците в бюджета на общината е голяма. От напъните на опонента разбирам, че той всъщност защитава юридическите, а не физическите лица, но маскира истината в популизъм. Уважаеми сопотненци, вижте сумите, които сте платили като физически лица за последните години и вземете решение кое е истина и кое лъжа.

Работих всеотдайно за развитие и утвърждаване на Сопот и Анево като прекрасно място за живеене, въпреки сполетелите ни бедствия – пандемия, водни стихии, политическа криза и войни. Неслучайно имотите в двете населени места са все по-привлекателни, интересът за заселване в тях е все по-голям. Къщите за гости са пълни и изпитваме нужда от места за настаняване на гости по време на празници и събития в общината.

Ето какво ще се случи през следващите четири години, ако гласувате с номер 35:

✅️ ще се подобрят грижите за децата в детските градини и училища, за новородените и за инвитро-процедури на нуждаещите се семейства

✅️ ще се подобрят грижите, които общината полага за възрастните и болни хора, като ще развием социалните услуги и помощи; ще продължим да се грижим за общинското здравеопазване

✅️ ще бъдат изпълнени проектите за саниране на 32 жилищни блока и пълната промяна на облика на града.

✅️ проекти за инвестиции на местни граждани и на външни инвеститори ще получат пълно съдействие

✅️ ще бъде ремонтирана пътната настилка, разрушена от редовно авариращия водопровод на улица Христо Ботев

✅️ ще се изгради пешеходна зона от гара Сопот и фирма SKF

✅️ ще се извърши основен ремонт на околовръстния път

✅️ ще се подобри системата за почистване и благоустрояване на паркове и градини, на междублокови пространства и улици с площади

✅️ ще се увеличат кътовете за отдих и спорт, за общуване и забавление, новите детски площадки и ще се реновират старите, където е необходимо

✅️ общината ще се развие като самобитен, атрактивен и неповторим туристически център, предлагащ богата програма за туристи от страната и чужбина – исторически и природни забележителности, духовен център, културни събития, спортни събития в екстремните спортове, бойните изкуства, тенис на корт, детския волейбол и футбол, колоезденето, вдигането на тежести и ендуро състезанията. Ще подкрепяме сопотските таланти във всички спортове.

В Сопот тупти сърцето на родината ни и градът ни трябва да се превърне в духовната столица на България.

Гласувайте за нашата програма и вярвайте, че мъдростта и опита ми ме научиха да градя мостове, а не да ги руша.

Ще работя всеотдайно и с разбиране към всеки един жител и гост на общината без оглед на политически пристрастия, етническа и религиозна принадлежност, със загриженост за всички възрасти и с внимание към всяка идея за просперитета ни!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

В Карлово ученик от 10 клас в училище “Васил Левски” е с коклюш

В Карлово ученик от 10 клас в училище “Васил Левски” е с коклюш, като класът …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *