Д.Дойнов:Коалцията на злото в Сопот  се изправи срещу нас, а не разбрахме как иска да управлява

Вярвам в силата на вашия разум

Кандидатът за кмет на Сопот Деян Дойнов коментира предизборната кампания и призова всеки да прояви разум:

“Всяка кампания има начало и край. Краят на тази наближава. Но не свършват нито идеите, нито разговорите, нито споровете, нито срещите помежду ни. Когато имаме обща цел пред себе си – бъдеще за община Сопот – тогава няма значение кой какъв е и какво работи. Ние сме съмишленици, а не политици, ние сме съграждани, съседи, приятели. Ние гледаме на Сопот и Анево като на дом и семейство.

Станахме свидетели на черна, мръсна и подла кампания. Коалицията на злото се изправи срещу всеки от нас, срещу мен, срещу заместник-кмета, срещу всеки от кандидатите за общински съветници. Не разбрахме нито какво планират за града, нито как искат да управляват, нито какви мръсни политически сделки са сключили. Разбрахме че искат нас да ни няма. Ние имаме два велики съдника – единият е Бог, я другият – законът. И понеже нашите опоненти не спазват нито Божиите, нито моралните, нито писаните закони в страната, аз ще кажа – не вярвайте на лъжепропоците. Вярвайте на себе си, на семейството си и на това, което виждате с очите си.

Сопот се обновява. Променя се, изгражда се и се осмисля като един съвременен град с богата история. Санирането на жилищните кооперации е само един от начините да променим облика на кварталите. Затова тази тема се превърна в политическа дъвка за знайни и незнайни експерти, за хора, които не са сложили две тухли една върху друга в живота си. Да се подвеждат хората и престъпление, да им отнемат вярата и надеждата – също. Купуването и продаването на гласове също е престъпление. Затова Ви призовавам с ръка на сърцето и пред очите на Бога, направете своя избор, мислете с разума си, чувствайте със сърцата си и посочете хората, които имат план за градеж, а не за разруха.

Вярвам в силата на вашия разум. Вярвам и в добрите ви намерения. Искам само да ви кажа, че балотаж за общински съветници няма. Сопот има едни шанс. Да излезем заедно тази неделя и да изберем номер 35, за има общината ни кмет и общински съвет, които искат да работят само и единствено във Ваша полза”, призова Дойнов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Не пропускай

/ВИДЕО/ Устата с нова песен  “Джакпота или Ботев”, сниман в Карлово и Калофер

В „Джакпота или Ботев“ са преплетени целите и идеите на революционерите, обясни изпълнителят пред „Телеграф“ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *