Извънредни новини

Е.Кабаиванов: Подкрепете ни, за да може от 30-ти октомври да продължим да работим

За Дъбене има десетки проекти, включени в интегрирания план

“Ковид пандемия, след това наводненията. Ако трябваше да чакаме ВиК и до ден днешен нямаше да има нови водопроводи в наводнените села. С наши сили успяхме да изградим 7 км водопроводи. От ВиК ни предлагаха да изградят въздушни водопроводи, което беше абсолютно несериозно”, това каза Кабаиванов по време на срещата с жители на Дъбене.

Той подчерта, че е започнало изграждането на коритото на реката в Богдан, предстои асфалтиране на няколко улици в селата. Има частично финансиране и за моста на река Мъртвица.

“Има няколко госпожици от Каравелово и няколко други от Слатина, които бълват лъжи и постоянно имаме проверки. Това не ни плаши, а ни радва. Преди седмица излезе доклада от 1100 страници, в който се казва няма никакви нарушения.”, подчерта Кабаиванов. 

Освен това стана ясно, че читалището в Дъбене  е включено за основен ремонт по енергийна ефективност. Ремонт предстои и на стадиона в селото.

“Кандидатите за кмет на Общината тепърва са тръгнали да се запознават с бюджет, проекти. 

Искам да им кажа, че е късно”, подчерта Кабаиванов.

“Изговориха се хиляди лъжи за фотоволтаичния парк. Когато един кандидат за кмет не може да води кампания с идеи, по-добре да замълчи, защото вкарва в манипулация много хора”, каза водачът на листата за общински съветници от ПП ГЕРБ Данка Люртова.  Тя подчерта, че земята е на Общината.

“Вълко Шойлеков, не с лъжи. Кампания не се прави с лъжи, а с идеи и решения”, каза Люртова.

Кандидатът за кмет на Дъбене Николай Ковачев посочи, че въпреки трудностите заради наводненията застава с високо вдигната глава пред жителите на селото.

“Спечелихме два проекта и през новия мандат ще продължим да реализираме красиви места.

Предстои да изградим фитнес на открито”, заяви кандидатът за кмет на Дъбене Николай Ковачев издигнат от ПП ГЕРБ. Той подчерта, че са успели да възстановят и футбола.

“Това е най-голямата реклама за селото. На стадиона вече се провежда и международен фестивал”, каза още Ковачев. Той добави, че се подменят осветителна тела, асфалтират се улици.

“В момента се почиства и коритото на река Стряма. Събраната дървесина ще бъде раздадена на хората”, каза Ковачев по време на срещата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Кола на НСО, в която пътувал Кирил Петков, катастрофира. Има жертва

Жена е в тежко състояние в болница Автомобил на НСО, в който е пътувал съпредседателят …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *