Извънредни новини

Деян Дойнов, Николай Николов и кандидатите за общински съветници се регистрираха първи за участие в местните избори 

Те се регистрираха под мотото “Бъдеще за община Сопот”

 На 29 октомври България ще гласува за управниците, които са най-близо до народа, които имат пряко отношение към бита на всяко семейство и живота във всяко населено място. Деян Дойнов направи заявки за  трети мандат като кмет на Община Сопот. Заедно с Николай Николов, който се кандидатира за кмет на  Анево, и част от кандидатите за общински съветници той подаде документите за регистрация в ОИК. 

“Община Сопот няма нужда от шумен ентусиазъм. Градът ни не е поле за битки между политически играчи, които ще броят кметове като пионки върху картата на България. Сопот има нужда от последователност и от разум, от стратегия и участие на гражданите в местното управление”, заяви Деян Дойнов. На тези избори той се явява с подкрепата на партия “Бъдеще за родината”.

 “Уважавам хора, които имат ясни цели и отговорности. Заобиколен съм от такива. Вгледайте се в кандидатурите на всеки от нас. Ние сме екип и в своята цялост можем да предложим на Сопот и Анево развитието, от което общината ни има нужда. Ние работим в пулса на сопотненци и аневци и заедно ще превърнем нашите населени места в център на литературата, духовността и традициите в България”, заяви Дойнов.

Не пропускай

В Карловско започна розобера

Розоберът започва около 20 дни по-рано Около 20 дни по-рано започва розобера в Карловско. Причината …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *