Карловско сдружение с кауза в подкрепа на млади таланти

Кампания под надслов “Млади таланти заслужават нови сценични костюми” стартира Сдружение “Млади, активни, креативни” Куртово чрез Местен дарителски фонд – Карлово. Дарителската кампания цели да подкрепи Музикална школа “Карловойс”, която обединява млади музикални таланти на възраст между 4 и 18 години от Карлово.

Необходими са средства в размер на 5000 лв, за да бъдат закупени нови сценични костюми, с които групата ще заснеме видеоклип към новата си авторска песен, посветена на Родината.

Сдружение “Млади, активни, креативни” е организация с десетгодишен опит, подпомагаща личностната реализация на деца и младежи, живеещи в населените места на Община Карлово. За организацията тази кампания е повече от важна.

“Вярваме, че всяко дете заслужава шанс да развива своите таланти и протегната ръка, която да му покаже, че мечтите наистина се сбъдват”, споделиха инициаторите.

Инициативата е част от Щедрият вторник – международна кампания, насочена към благотворителността, дарителството и добротворчеството, чийто официален партньор за България е Фондация “BCause”. Тази година датата на Щедрият вторник у нас е 29-ти ноември.

Желаещите да подкрепят талантливите деца на “Карловойс” за осъществяването на мечтата им, могат да го направят със сума по избор в Платформата и/или с дарителски смс на номер 17 777 с текст “DMS ZVEZDI”

Не пропускай

Осъдиха мъж от Карловско на 15 години строг затвор за опит за убийство

Инцидентът станал по време на разпивка Пловдивският окръжен съд призна за виновен 56-годишния К. П. от …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *