Представиха листата на МЕСТНА КОАЛИЦИЯ СДС/АТАКА, ДБГ/ в Карлово

Водач на листата е досегашният зам.-кмет на Община Карлово Антон Минев

“Основна задача на всички нас е да имаме най-голямата група общински съветници, за да може д-р Емил Кабаиванов да продължи своята политика. Той е Кмета, който в продължение на години успя да промени облика на града и Общината”, заяви водачът на листата Антон Минем по време на представянето на кандидатската листа в парк “Здраве”.

Д-р Кабаиванов посочи, че всичко, което се е случвало през годините се е знаело от Антон Минев.

“Той знае как сме го постигнали, с колко труд, как сме преодолявали труности по отношение на финансиране, да намериш добър строител, след това контрол, за да може за Карлово да не се говори за ремонт след ремонт. Благодарение на добрата работа между ОбС и служителите от администрацията се постигна много и дори опонентите ни не могат да отрекат това.”, каза Кабаиванов.

Той благодари на лекарите и специалистите,  с които заедно са успели да преодолеят трудностите по време на Ковид пандемията.

В Карлово предстои да бъде въведено видеонаблюдение и да се подобри движението в града.

“Ще бъдат сигнализирани още 10 пешеходни пътеки. Нова светофарна уредба ще бъде поставена на кръстовището на ул. “Ген. Заимов” с ул.”Теофан Райнов”, каза Кабаиванов.

Кандидатът за съветник адвокат Тошко Стоев отбеляза, че кандидатурата за кмет на д-р Кабаиванов е подкрепена от 3 листи, но тази на МЕСТНА КОАЛИЦИЯ СДС /АТАКА ДБГ/ е различна.

“Нашата листа разчита на всеки един от гражданите  независимо от цвят, пол и занятие. Балотаж за общински съветници няма, но се надяваме изборите да приключат на 29-ти октомври и за кмет на Общината”, каза Стоев.

“Атака подкрепя Кабаиванов от 2011 и ще продължи да го прави, защото Кабаиванов е обединител. Той знае, може и знае как”, каза кандидатът за общински съветник Веселин Божков.

В листата на коалицията  е и досегашният председател на местния парламент Анастасия Чолакова. Пред присъстващите тя каза, че познава Кабаиванов от 30 години.

“Ние днес сме тук, за да работим в полза на гражданите. Ние сме готови да бъдем техният мост”, отбеляза Чолакова.

Кандидатската листа на МЕСТНА КОАЛИЦИЯ СДС/АТАКА, ДБГ/ е с номер 69. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Районна прокуратура Пловдив наблюдава досъдебно производство за пострадалото 15 годишно момиче от Сопот

Досъдебното е за средна телесна повреда По досъдебното производство са разпитани свидетели, назначени са съдебномедицинска …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *