Извънредни новини

Мъж от Калофер съблазни 12-годишна приятелка на дъщеря си

Казал й, че възрастта й не е проблем за него

Мъж от Калофер злоупотребил с тежкото положение на 11-годишна приятелка на дъщеря си, завързал любовни отношения с нея и дори я убедил два пъти да правят секс, когато била едва на 12. Всичко започнало през януари 2022 г., когато момичето се сближило с родителя покрай загубата на близки хора – нейната майка била починала, както и неговата съпруга. Девойката се чувствала пренебрегната от баба си и сестра си и споделила, че баща й отдавна ги е напуснал и никой не й обръща внимание. Покрай съпричастността на таткото на приятелката си тя развила симпатия към него и в един момент мъжът й предложил да станат гаджета. Момичето отказало и обяснило, че е едва на 12. Той обяснил, че възрастта не е проблем за него, и подновил предложението си след известно време и тя се съгласила.

До съвкупление се стигнало през юли 2022 г., когато девойката вече била навършила 12. Двамата се срещнали на центъра на града и мъжът я убедил да правят секс на поляна, скрита от дървета, в близост до стълбите, водещи към паметника на Ботев. Втория път това се случило през октомври с. г. Момичето пазело тези отношения в тайна, но времето мъжът започнал да ревнува от други момчета. Напрежението ескалирало на 2 октомври 2023 г., когато той поискал да провери комуникацията в телефона й, тя отказала, той я дръпнал и ударил по лицето. Това се случило пред нейни съученици, които дори заснели част от случващото се. Тогава момичето разказало за връзката си с мъжа.

Той е обвинен в съвкупление с ненавършило 14 години момиче, но без насилие. Изправен пред съда в Карлово, признал вината си. Девойката не се е конституирала като частен обвинител.

Присъдата е 1 година и 8 месеца условно с изпитателен срок от 36 месеца. 

Източник:24plovdiv.bg

Не пропускай

Порой  в Карлово! Улиците останаха под вода

Няма сигнали за наводнения и щети Порой се изсипа в Карлово. Продължи около 15 минути …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *