Избраните кметове и общински съветници в Община Карлово положиха клетва

Доньо Тодоров бе преизбран  за председател на Общинския съвет

На тържествено заседание  д-р Емил Кабаиванов положи клетва за нов управленски мандат като кмет на Община Карлово. Церемонията бе водена от областния управител на Област Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев.

 „Уважаеми общински съветници и кметове, искам да работя с всеки един от вас коректно, мъжки, както съм го правил до сега. Сигурен съм, че винаги ще намерим правилните решения, с дебат, със спор, но и с желание да се обединяваме, за да направим най-доброто. Нека бъдем смирени, внимателни и уважителни към нашите съграждани и един към друг. Пожелавам успешен мандат за благото на Община Карлово, за благото на нашите съграждани. Бог да пази община Карлово, Бог да пази България!“, бяха първите думи на д-р Емил Кабаиванов като кмет в новия му управленски мандат. Той подчерта, че с черен пиар не можеш да спечелиш избори.

Клетва положиха 33 новоизбрани общински съветници и 24 кметове на населени места в Общината. 

За председател на Общински съвет Карлово бе избран Доньо Тодоров, който ръководеше Общинския съвет в предходния мандат. 

На церемонията присъстваха командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада бр. ген. Маргарит Михайлов, представителят на пловдивския митрополит – Негово Високопреподобие архимандрит Максим, карловски духовници, представители на обществени и културни институции, граждани.

Не пропускай

Помощ от държавата за ремонт на читалищата в Карлово и Калофер поиска кметът на община Карлово

Емил Кабаиванов се срещна с министрите на културата и на туризма Помощ от държавата за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *