Извънредни новини

Д-р Емил Кабаиванов официално откри предизборната си кампания /ВИДЕО/

Той е с номер 68 в бюлетината

“Когото става въпрос за съдбините на жителите от Община Карлово ние сме сериозни, отоворни и знаем какво трябва да се направи в следващите години. Карловската долина е с многохилядна история. Община Карлово е в полизрението на нашите сънародници. Затова сме длъжни да направим, така че да гарантираме добро бъдеще за младите хора и всички жители.

Ние гарантираме стабилност и добро благополучие за целия регион. Не пропуснахме нито една европейска програма.

Добрата финансова дисциплина нареди Общината  да бъде 1 от 30-те в страната, която да има  възможност  сама да  съфинансира всеки един проект и да бъде желан партньор”, посочи кандидатът за кмет д-р Емил Кабаиванов пред препълнената зала в НЧ “Васил Левски” Карлово.

Той благодари за добре свършената работа по време на Ковид пандемията и водното бедствие на Общинския съвет,  всички кметове, служители от администрацията и на бизнеса, който въпреки трудностите е продължил да се бори и да си плаща данъците.

“Благодаря ви уважаеми съграждани. Само с търпение, дълъг и упорит труд може да постигнем по-добро развитие на Общината”, каза още Кабаиванов.Той посочи, че в сряда в Розино предстои да бъде открит полицейски участък и Общината има готови проекти за още  културно исторически обекти.

Кандидатът за кмет на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов е с номер 68.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Кола на НСО, в която пътувал Кирил Петков, катастрофира. Има жертва

Жена е в тежко състояние в болница Автомобил на НСО, в който е пътувал съпредседателят …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *