Д.Дойнов: Ние сме обединени около бъдещото на Община Сопот, а не около интригите

Дойнов благодари на своите колеги, приятели и съмишленици за капанията

“Благодаря на моите колеги, приятели и съмишленици, представени в листата с номер 35, за тази кампания, която премина спокойно, разумно, смислено и интелигентно. Благодаря им за спокойствието и мъдростта, с които посрещнаха всички провокации. Ние сме обединени около бъдещето на община Сопот, а не около интригите”, заяви Деян Дойнов по време на заключителното събитие от кампанията, което се проведе тази вечер в препълнената зала на НЧ “Иван Вазов – 1871”.

Специални гости бяха музикантите от група Тангра, които изправиха зрителите на крака. 

“Както виждате, игрите на политика се водят и в този момент. Ние трябва за запазим Сопот от тях и да съхраним своята идентичност, дух и култура”, призова Дойнов. 

Той благодаря на Николай Николов, с когото вървят рамо до рамо в кампанията. Изрази благодарност и към хората, които присъстваха на предизборните срещи и събития за ценните напътствия и за конструктивната критика, защото само честните управници не се страхуват да застанат очи в очи с избирателите. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Районна прокуратура Пловдив наблюдава досъдебно производство за пострадалото 15 годишно момиче от Сопот

Досъдебното е за средна телесна повреда По досъдебното производство са разпитани свидетели, назначени са съдебномедицинска …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *