ГЕРБ Карлово представи листата с кандидатите за общински съветници /ВИДЕО/

Водач на листата е Данка Люртова

Доньо Тодоров представи основните акценти в програмата  за управление на ГЕРБ за мандата  2023-2027.

В програмата има политики които не са нови, но и много нови, които са важни за бъдещето управление.

“В  сектор инфраструктура и транспорт, ще продължим  да ремонтираме общинската пътна мрежа, ще продължим и подмяна на ВиК инфраструктурата,  изграждане на нови места за отдих.

Предлагаме изграждане на общинско предприятие БКС, за да може Общината оптимално бързо да прави малки ремонти в населените места.

Предлагаме и създаване на общински транспорт, а в сферата на образованието,  културата, младежките дейности и спорта, ремонт и обновяване на детските градини.

Предлагаме и създаване на борд по образование, в който да участат директорите и бизнеса”, посочи кандидатът за общински съветник и председател на Общинския съвет Доньо Тодоров.

Кандидатът за кмет на ГЕРБ – СДС д-р Емил Кабаиванов благодари за подкрепата и посочи, че са работили конструктивно, заедно с другите групи,  така че да бъде формирано едно мнозинство, което е взимало  прагматични решения за Общината. 

“Такъв Общински съвет в Община Карлово не е имало от началото на демократичните промени.Това беше и благодарение на  отговорната работа на съветниците от  ГЕРБ и на председателя на ОбС Доньо Тодоров. Подкрепям изцяло програмата за управление”, каза Кабаиванов.

Водачът на листата Данка Люртова каза, че за нея е чест и голяма отговорност да води силната листа на ГЕРБ.

“Икономисти, лекари, юристи, специалисти по  сигурността, педагози. Над 15 души са от гражданската квота. Имаме и мъдростта и младостта, а това води до успех”, заяви Люртова.

Кандидатската листа на ГЕРБ Карлово е с номер 7.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Районна прокуратура Пловдив наблюдава досъдебно производство за пострадалото 15 годишно момиче от Сопот

Досъдебното е за средна телесна повреда По досъдебното производство са разпитани свидетели, назначени са съдебномедицинска …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *