Извънредни новини

15 вакантни длъжности са обявени за РУ Карлово

За тях се изисква задължителна първоначална подготовка

Със заповед на министъра на вътрешните работи е обявен конкурс за назначаване на държавна служба в Областна дирекция на МВР – Пловдив на 44 вакантни изпълнителски длъжности. За тях  се изисква задължителна първоначална професионална подготовка.

Само за РУ Карлово са обявени 15 вакантни длъжности.

След успешно преминаване през етапите на процедурата на работа в дирекцията ще бъдат назначени 30 полицаи, 6 младши полицейски инспектори и 8 младши автоконтрольори.

С прием на заявления започва първият етап от конкурса и неговата продължителност е 20 дни – от 7 март до 27 март включително.

През този период желаещите могат да се явят в сектор “Човешки ресурси” в сградата на дирекцията на ул. “Княз Богориди” 7 в Пловдив, като представят лична карта. От служителите ще получат подробна информация и насоки за попълване на съответните формуляри и останалите необходими документи.

Към кандидатите има изисквания да са с българско гражданство, неосъждани, със средно образование, не по-възрастни от 41 години и здравословното им състояние да е подходящо за работа в МВР.

Успешно представилите се на изпитите за физическа подготовка и психотеста стигат до заключително интервю с директора и бъдещите си началници. Очакванията на ръководството на ОДМВР – Пловдив са на финала на конкурсната процедура да достигнат силно мотивирани хора, за които полицейската професия е не само работа, но и призвание.

Не пропускай

Сияна Зонева от “Карловойс” спечели най-голямото отличие на международен конкурс в Румъния

Тя представи песента “Аврам Зорница думаше” с аранжимент направен специално за нея  Талантите на МШ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *