Извънредни новини

д-р Емил Кабаиванов отново е избран за кмет на Община Карлово

Въпреки подписания меморандум около Веска Ненчева 

Поредна победа за д-р Емил Кабаиванов издигнат от коалиция ГЕРБ – СДС. Досегашният кмет спечели изборите след балотаж с Веска Ненчева от “БСП  за България” и  въпреки подписания меморандум около нея, само няколко дни, преди провеждане на втория тур със загубилите на първи тур кандидати за кмет на Община Карлово – Теодор Шойлеков от “Заедно за силна община”, Гънчо Гънчев от “Ние идваме”, Светлозар Янков от ВМРО и Кръстьо Врачев от “Възраждане”.

Д-р Емил Кабаиванов отново спечели изборите и въпреки негативната кампания в социалните мрежи и в една от групите, която бе администрирана изцяло в полза на загубилите кандидати за кмет на Общината на първи тур, подкрепили Веска Ненчева. Те ще бъдат избрани общински съветници от горепосочените политически партии и формации.

KarlovoPress запази добрия тон до последния ден от предизборната кампания и не си позволи да публикува материали свързани с разочарованието на много от кандидатите за съветници след подписания меморандум на техните лидери.

Нашата медия беше лидер в отразяването на предизборната кампания както на първия, така и на втория тур на местните избори.

Благодарим на близо 1 000 000 потребители, които избраха да се информират от KarlovoPress.Това доверие към нас задължава  да продължим все така отговорно и обективно да отразяваме обществено-политическия живот в Общините Карлово и Сопот.

Окончателните резултати ще станат известни след като бъдат обявени от ОИК Карлово.

Не пропускай

Респект! Още в първия ден, ПГ “Заимов” събра над 6500 лева за пострадалата Никол

Част от сумата вече е връчена на бащата “Чувствам се горд с нашите ученици, учители, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *