Извънредни новини

Младежите от скандалния клип пред СУ “Христо Проданов” са признали, че пушат марихуана

Единият по собствено желание е освободен от училището, а другият ученик е преминал в свободна форма на обучение

Едно от момчетата в клипа, който се появи и много бързо беше свален от социалните мрежи с надпис, че младежи се дрогират пред СУ “Христо Проданов”, вече не е ученик на учебното заведение. Той сам е подал молба за напускане и вече се е преместил  в друго училище. Другото момче е преминало в самостоятелна форма на обучение, потвърди директорът на училището Лука Мачев. Той посочи, че училището е предприело всички законови мерки, а родителите на тези момчета също са реагирали изключително остро за случилото се с техните деца.

Младежите са били разпитани от полицейски служители и са направили самопризнания, че са употребили марихуана, пушейки цигара.

Едно от момчетата е било задържано преди от органите на реда за шофиране на мотопед след употреба на наркотични вещества.

Директорът на училището Лука Мачев каза още, че още миналата година е внесъл искане до началника на РУ Карлово за засилване на контрола около училището, защото това е единственото учебно заведение в града, до което най-близко има кафенета, които редовно се посещават от учениците.

Не пропускай

Участничките в “Царица на розата” участваха в розобер в масивите на Каравелово

За тях имаше специално приготвена софра Смодейци от Сдружение “Любен Каравелов – с. Каравелово” посрещнаха …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *