Извънредни новини

Д.Дойнов: Следващите ни цели са ремонти на околовръстния път, ул. „Христо Ботев“ и изграждане на всички тротоарни ивици

Деян Дойнов е с номер 35 в интегралната бюлетина

“През изминалия управленски мандат изградихме и открихме парк „Сарая“, които Вие наричате „Мечката“. 

Изцяло се обнови ул. “Йордан Ненов”, изградиха се паркинги до блоковете 13, 14, 17, 18, паркинг между 6 и 7 блок, подпорни стени на блок 6, 7, 17 и 20.

Ремонтирахме на два етапа покрива на Народно читалище „Иван Вазов – 1871“. Имаме ясна визия как да направим цялостен ремонт на сградата до 2024 г. Извършихме ремонт на Радиното училище, а до лятото на 2024 г. децата на Сопот ще се радват на обновената Шошева къща, в която ще се помещава Центъра на работа с деца. Централният градски площад на Сопот ще придобие нов облик до края на 2024 г.

В Анево довършихме ремонта на сградата на бившето училище и я превърнахме в многофункционална сграда, която ще предоставя административно обслужване и обществени услуги. Изградихме модерно спортно игрище и ремонтирахме тротоарите в селото.

Следващите ни цели са ремонт и организация на движението по околовръстния път, ремонт на улица „Христо Ботев“ и изграждане на всички тротоарни ивици”, заяви кандидатът за кмет на Сопот Деян Дойнов и добави “продължаваме напред с номер 35   в интегралната бюлетина”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Христос воскресе!

Христос воскресе! Православният свят празнува чудото на Възкрeсението на Божия син – Исус Христос. С …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *