Извънредни новини

Д.Дойнов: Винаги можем да постигнем още и да поставяме летвата на очакванията още по-високо

Това каза кандидатът за кмет на Сопот Деян Дойнов на среща с хората в НЧ “Иван Вазов”

“Скъпи приятели, днес заставам пред Вас с открито сърце и душа. Вече два мандата управлявам община Сопот. И се гордея с постигнатото. Не съжалявам за нищо. Винаги може и по-добре. Винаги можем да постигнем още и да поставяме летвата на очакванията още по-високо. Затова съм днес тук. Защото моите цели са високи и за тяхното изпълнение трябва време.

Трябват и хора. 

Тези зад мен – моят приятел и колега Николай Николов и моите съмишленици – кандидати за общински съветници. Но има и едни хора, които са много по-важни от нас – това сте вие, избирателите.

Сопотненци знаят най-добре кое е важно за Сопот, аневци знаят най-добре от какво има нужда Анево. Ние сме изпълнители на Вашата воля и Вашите желания.

През последния мандат имах голямо желание да работя в екип заедно с общинските съветници. Но това не се случи. Защото сред тях имаше хора,които предпочетоха личния си интерес пред обществения. Затова се забави ремонта на площада, затова не стартираха много други проекти. Сопот няма да търпи хора, които го дърпат назад. Ние сме велик град, достоен, български и няма търпим хора, които използват общината като трамплин за политически кариери и постове. Сопот има нужда от свои хора, има нужда от Вас.

Искам да Ви призова да гласувате на 29 октомври и да не оставяте съдбата на Вашата община Сопот в ръцете на други”, с тези думи се обърна към хората в НЧ “Иван Вазов” кандидатът за кмет на Общината Деян Дойнов.

Кандидатът за кмет на Община Сопот Деян Дойнов е  с номер 35 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Христос воскресе!

Христос воскресе! Православният свят празнува чудото на Възкрeсението на Божия син – Исус Христос. С …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *