Извънредни новини

Баня става стратегическо място за развитие!Предстои да бъдат реализирани няколко мащабни проекта

Това стана ясно на среща с жители на града

“Имаме стратегически план за Баня в следващите четири години.

Ще продължим да подменяме водопреносната мрежа със средства на Общината. Доброто финансово състояние позволи да може да предвидим  увеличаване на средствата за ремонтите с 25%. Трябва да изместим тежкотоварните МПС извън Баня. За целта ще е необходимо да бъде отворен прелеза на Винпром.

Трябва да върнем градският плаж на Баня. Ще водим битка”, каза кандидатът за кмет на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов издигнат от Местна колация СДС /Атака, ДБГ/.

“За първи път по европейска прогрма са включени едни от най-стратегическите проекти. И най -важният акцент е развитие на туризма, не само в Карлово,  но и в Баня,  Клисура, Калофер. Това предвижда  разработването на общ рекламен продукт”, посочи водачът на листата от ПП ГЕРБ Данка Люртова.

Кандидатът за кмет на града Стамен Гешев направи отчет за свършеното като подчерта, че няма да обещава както не е направил това и преди 4-ри години, а ако получи доверието ще продължи да работи, защото обича Баня.

 “Не обичам да се хваля със снимки и публикации, предпочитам вие да го забележите.Това обаче няма как да се случва без подкрепата на Общината и Общинския съвет. Убедих се, че всичко става с диалог. Затова ви призовавам подкрепете кандидата за кмет на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов и кандидатите за общински съветници от МК СДС /Атака, ДБГ/ и ПП ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Община Карлово ще реализира два големи проекта

Държавата ги финансира Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов подписа на 16 майспоразумения с …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *