Царицата на Розата Антония Лалова  и нейната подгласничка Дани Илиева посетиха Китай

Те участваха  в Международен културен фестивал на розата

Царицата на Розата  Антония Лалова и нейната подгласничка и талантлива певица Дани Илиева посетиха  Китай по покана на кмета на курортния град Саня. Красивите момичета  взеха участие в Международен културен фестивал на розата,  който се провежда за втора година в туристически град, съобщиха от пресцентъра на Община Карлово.

Фестивалът включва поредица от събития, обслужващи широк спектър от интереси и предпочитания, включително церемония по откриването, креативен пазар на цветя, дегустация на тропически рози, арт парад и арт панаир. 

Пътуването на карловските девойки бе финансирано от Българо-Китайската фондация за култура. Момичетата посетиха и южния китайски технологичен мегаполис Шенжен.

Община Карлово поддържа дългогодишно сътрудничество с Българо- Китайската фондация за култура. Всяка година Фондацията предоставя една от големите награди в конкурса-спектакъл Царица на розата и неин представител е член на журито.  Участничките в конкурса за Царица на розата получават не само материални награди, а и такива, които обогатяват техните културни познания и личностни ценности.

Антония Лалова и Дани Илиева  благодарят към организаторите и на кмета на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов.

Не пропускай

НП “Централен Балкан“ организира посещения в буковите гори на парка

Посещенията са за туроператори, екскурзоводи и учители, преподаващи в Общините През 2017 г. най-съхранените и …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *