Извънредни новини

Син преби 91-годишния си баща в Сопот и се закани да убие сестра си

Района прокуратура-Пловдив – Териториално отделение-Карлово привлече като обвиняем 50-годишен мъж, за това, че на 16.03.2024 г. в гр. Сопот, обл. Пловдив, е причинил на баща си, на 91 г., телесна повреда, изразяваща се в контузия на главата, ръката, счупване на носни кости и повърхностни рани по дланта, като деянието е извършено в условията на домашно насилие.

Мъжът, чиито инициали са Н.Б., е обвинен и за това, че на 10.03.2024 г. в гр. Сопот, обл. Пловдив, се заканил с убийство на сестра си, на 54 г., като това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му и деянието е извършено в условията на домашно насилие.

Установено e, че на 16 март 2024 г. в гр. Сопот мъжът се прибрал в дома си след употреба на алкохол. Той проявил агресия спрямо 91-годишния си баща. Н.Б. го ударил в областта на главата, като му счупил носни кости и го наранил с вилица по ръката. Близки на 91-годишния мъж успели да го изведат от дома му и се обадили в полицията. Пострадалият е бил откаран и прегледан в болница. Установено е още, че при битов скандал на 10 март 2024 г. обвиняемият се е заканил с убийство и на сестра си.   

Мъжът е бил задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Днес, 28 март 2024 г., по искане на Районна прокуратура-Пловдив Районен съд-Карлово определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Н.Б.

Не пропускай

Трупът на убит от бурята мъж бе открит днес в Казанлък

Труп на мъж е открит днес в Казанлък, съобщи Нова телевизия. 67-годишният Наско Несторов е бил …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *