Пълна зала посрещна Слави Трифонов в Пловдив

На срещата присъства и кандидата за народен представител Лъчезар Бакърджиев

Хора от цялата страна дойдоха в Пловдив на срещата със Слави Трифонов. Там бяха и водачът на листите на Има такъв народ на 16-ти МИР Пловдив и 17-ти МИР Пловдив област Станислав Балабанов, както и водачът на листата за евроизборите  Ивайло Вълчев. 

В залата бяха и част от кандидатите за народни представители от листите на Има такъв народ, сред които Лъчезар Бакърджиев от Карлово.

“Както отбеляза Ивайло Вълчев – най-голямата победа на статуквото е, в това, че накараха хората да мислят, че всички са маскари. Да бъдем разумни и на 9 юни да покажем, че дълбоко са сгрешили, ако си мислят, че са победили в това”, коментира за KarlovoPress кандидатът за народен представител Лъчезар Бакърджиев.

По време на срещата  бяха обсъдени някои от приоритетите на Има такъв народ като защо е важно семейството да бъде от майка жена, баща мъж, а децата да не се облъчват с хомосексуална пропаганда в училище, също така защо е необходимо да се предоговори “Зелената сделка”, която води до унищожаването на енергетиката и до превръщането в безработни, на десетки хиляди българи.

“Защото е важно да се поправят щетите, нанесени на Конституцията.

Защото е важно да не ни пълнят страната с нелегални мигранти съгласно някакви си договорки. Защото всеки, който е влязъл нелегално в България всъщност е престьпник.

Защото е важно да има отговорно управление на парите от бюджета.

Защото е важно да бъде прекратено безконтролното и вредно теглене на огромен държавен дълг. 

Да върнем здравия разум!”, призоваха кандидатите от листите на ИТН.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Осъдиха Община Сопот! Кметът не предостави публична информация за ремонта на площада

Решението е на Административен съд Пловдив,  окончателно е и не подлежи на обжалване Административен съд …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *