Извънредни новини

Потресаващ случай на домашно насилие в карловско село

Той редовно я малтритирал

Потресаващ случай на домашно насилие в карловското село Розино. Съпруг редовно малтретирал жена си, като накрая я пребил жестоко, защото била гладна.  Те живеели на семейни начала  от 10 години. 

Отглеждали две деца, които той не признал. В началото отношенията им били много добри. Като влюбена двойка били сочени за пример.

Мъжът обаче започнал да пие. Първоначално през няколко дни, а след това всеки ден.Започнал да  налита на бой на жена си. Биел я с шамари и  с юмруци, съобщи в.Марица.

Много пъти започвал побоя докато тя спи. Обиждал нея и децата. Кошмарът ставал все по-голям. Така се стигнало до средата на февруари тази година когато жената се прибрала по-рано. Мъжът все още го нямало. Искала да си сложи чиния с фасул, за да се нахрани. В този момент, обаче, той се върнал пиян. Започнал да крещи, като не й разрешил да си нахрани.  

Избутал я навън, взел дълга пръчка и я ударил по главата.  Потекла кръв, а жената крещяла за помощ. Успяла да се скрие при съседите, след което бил подаден сигнал в полицията. 

Насилникът бил арестуван, след което освободен с мярка “подписка”. Преди няколко дни, обаче, побойникът успял да сключи споразумение с прокуратурата, което е одобрено от местния съд.

Освободен е от наказателна отговорност, като трябва да плати глоба в размер на 500 лв. и над 200 лв. разноски по делото. Определението на съда е окончателно.

Не пропускай

СУ „Васил Левски“  бе домакин по Национална програма „Иновации в действие“

Тази година иновативно партньорско училище на карловското бе ОУ “Любен Каравелов” Бургас “Национална програма „Иновации …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *