Пеевски към Доган: Няма да се откажа и няма да предам хората

Не съм предател, никой не може да спре Новото начало, добави той

Пеевски отговори на призива на Доган, в който той поиска оставката му.

“Така поднесено нещо, изпратено от група фракционери, буди основателно съмнения за своята автентичност.
Но! Дори и да е така, какво се случва?

Реминисценции от отминали времена, в които “отгоре” с един телефон или един факс са заличавани групи хора, структури и персони”.

  “Това ли е апотеозът на борбата за демокрация, права и законност или авторитарен похват, несъвместим с правовата държава?”.

  “За съжаление, точно това се превръща в жив пример, на който Европа и демократичният свят ще погледнат най-меко казано с недоумение. Оценките, които са дадени са несъстоятелни , а настояването за оставки – лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни.
  И какво!? До какво ще довете това искане?!”.

  “В апогея на ДПС, която изведохме до втора политическа сила и рекордните за всички 34 години брой депутати, чия е волята, която иска да прекърши този успех!?”

  “И кой ще понесе отговорността пред тези, които ни гласуваха това доверие и възложиха на нас надеждите за собствения си живот!? Или отново от тях се иска да мълчат и да се подчиняват на върхушката, която ги употребяваше толкова дълго. Това е неприемливо и невъзможно. И не, аз няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си”.

  “Не съм предател! Държа на думата си! От тук нататък, пътят е ясен. Продължаваме с екипа ми с изпълнението на ангажиментите си, за Новото начало , в името на по-доброто и по-мъдрото Утре. Ще бъдем с хората и до хората”.

  PS. Двамата с Ахмед Доган се познаваме прекалено добре и двамата знаем каква е истината. Историята ще покаже, че съм бил прав. Никой не може да спре Новото начало.

  Не пропускай

  Един загинал и двама ранени при стрелба в София

  Мъж загина, а двама са ранени при стрелба в кв. “Модерно предградие” в столицата. Все …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *