Извънредни новини

Отборът на СУ “Христо Проданов”  спечели първо място в сътезанието “Млад огнеборец”

В момента се провеждат състезанията на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец“ към службите на Пловдивската дирекция

Състезателите са на възраст от 10 до 16 години и са възпитаници на учебни заведения, разположени на територията на съответните служби. По време на състезанията младежите показват своите познания и умения, свързани с пожарната безопасност. Отрядите се подготвят от инспектори ДПК и педагози.

Първите три отбора получават купа, грамоти и медали, а първенците от всяка служба се класират за областния етап от надпреварата. Привлекателна страна на младежките противопожарни отряди е богатия спортен календар, който включва провеждане на районни, областни и републикански състезания, пролетен турнир за купата на Община Свиленград, както и есенен турнир “Юлиян Манзаров”, съобщиха от пресцентъра на Областната пожарна служба.

В надпреварата между децата безспорни победители станаха възпитаниците на спортно училище „Васил Левски“. Победителите получиха отличието си за страхотното представяне от директора на РДПБЗН Пловдив- старши комисар Васил Димов.

В Карлово най- добър сред учебните заведения, се оказа отрядът на  СУ“ Христо Проданов“. 

Адмирации за  мотивацията на всички деца, както и за всички експерти, които ги подготвят!

Не пропускай

Сияна Зонева от “Карловойс” спечели най-голямото отличие на международен конкурс в Румъния

Тя представи песента “Аврам Зорница думаше” с аранжимент направен специално за нея  Талантите на МШ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *