Извънредни новини

Опитен треньор от Карлово се качва за двубой на ринга на GLORY 89 в Бургас

Карловецът Стоян Юруков се качва на ринга на GLORY 89 на 7-ми октомври  в зала „Арена Бургас“

Стоян Юруков  е треньор по кикбокс и излиза срещу Марчо Марков, който също е треньор. Двамата ще се срещнат на ринга в подгряващите срещи пред погледите на основния мачмейкър и селекционери. Това дава шанс на бойците да получат предложение за договор с организацията.


Подготовката на Стоян Юруков протича под ръководството на неговия треньор и приятел Кирил Денков.

Стоян Юруков е роден в Карлово.  Тренира К1 и муай тай от юноша. Дълго време развива бойната си кариера в Германия и Белгия. Юруков е и многократен медалист и участник в редица международни турнири по Санда и бойно самбо, със солиден опит в аматьорския ММА.

Преди година основава спортен клуб кикбокс К-1 в родния си град Карлово. Клубът се занимава основно с подготовка на деца над 7 години. В залата на К-1 има и други занимания като комплексна гимнастика и аеробика, с които е ангажирана съпругата му Дияна.

Пред него сега стои поредното предизвикателство. А всички, които искат да подкрепят Стоян – бойната галавечер ще може да гледате на 7 октомври пряко по RING.

Не пропускай

ВиК предупреждава: Очертава се ранно засушаване! Водата може да се използва само за питейно – битови нужди в Община Карлово

При нарушения Общината и кметовете на населени места  ще уведомяват Водното дружество ВиК Пловдив предупреждава, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *