Кметът на Карлово  благодари за бързото потушаване на пожара между Войнягово и Климент

Кметът д-р Емил Кабаиванов благодари на служителите от РС ПБЗН за бързото и навременно потушаване на пожара между селата Войнягово и Климент.

В ранния следобед в неделя между двете села горяха сухи треви, пламъците обхванаха голяма площ в труднодостъпен терен. В борбата с огъня се включиха три екипа с огнеборци два от Карлово и един от Хисаря. Пожарът беше потушен, като бе предотвратена опасността той да засегне близката гора.

Кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов изразява своята признателност за доброто организиране и координиране на действията на всички, участвали в потушаването на огнената стихия.

Напомняме, че със Заповед №348/30.03.2023 г. на кмета на Община Карлово е задължително спазването на противопожарните правила в горските територии, около железопътните линии, пътища и други линейни съоръжения. 

При възникване на пожар се подава сигнал на тел. 112 или в Общинска администрация Карлово тел. 0335/54 555 или 0896686704 по всяко време.

Не пропускай

ВМЗ връчи награди на отличниците от ПГ  “Ген. Вл.Заимов” Сопот

Повечето от завършилите ученици във випуск 2023  продължиха да работят в дружеството Отличниците получиха специални награди …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *