Д-р Емил Кабаиванов посети Центъра за настаняване от семеен тип в Бегунци и Дневния център в Баня

Кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов посети на 24 август Центъра за настаняване от семеен тип на лица с деменция /ЦНСТЛД/ в село Бегунци и Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост /ДПЛУИ/ в град Баня.

Заедно с Иван Иванов, управител на фирмата-доставчик на двете социални услуги, кметът на Общината се срещна и разговаря с персонала и се запозна с условията в базите. 

Обсъдени бяха възможностите за асфалтиране на отсечката, свързваща ДПЛУИ с централния път, както и за указателна табела за неговото местоположение, която да бъде поставена на пътя Баня-Войнягово.

В курортния град д-р Кабаиванов за пореден път провери хода на ремонтните дейности по проект, спечелен от Община Карлово и финансиран от Държавен фонд „Земеделие“ по Оперативна програма „Развитие на селските райони“.

Проектът включва реконструкция и рехабилитация на улиците „Карловска“, „Стара планина“, „Липите“ и „Байкал“ и ще приключи през месец септември.

Не пропускай

Ст.Станчев: Разпространяването на невярна информация от Община Карлово уронва авторитета и достойнството на читалището в Куртово

Председателят на читалището изпрати право на отговор Публикуваме правото на отговор без редакторска намеса: “Във …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *