/ВИДЕО/ Партия “Български глас” откри офис в Карлово

Офисът се намира срещу Халите в града

Новоучредената партия “Български глас” откри офис в Карлово.Председателят Георги Попов обясни, че съгласно устава, експертизата на партията идва от структурите по места, а целта е да се решават конкретни проблеми на хората.

“В Перник за незаконното сметище, в Шумен подадохме сигнал до Главния прокурор за цената на водата.След като местната структура смята, че има проблем ние ще се опитаме да го решим. Това, което правим с действащи закони е да намалим административния натиск върху населението. Работим върху законопроект за личната отговорност на държавните служители, работим  върху правилник за прилагане на мълчаливото съгласие на държавата, работим и за връщане на част от ДДС на физическите лица в края на годината”, посочи Попов.

Областният координатор Лало Лалов от Карлово каза, че има много оплаквания от хората в града за разбитите улици.

“Незнайно защо преди избори винаги се започват едни програми и се започват едни водни цикли и прочие, които не се завършват докато не минат изборите. А тук хората се оплакват, че трошат колите си и не могат да стигат до домовете си.Ние с нашите юристи и аз в това число ще насочим сигналите където трябва и ще запознаем институциите”, заяви Лалов.

“Български глас” имат структури в почти цялата страна. Сред приоритетите на партията са премахване на статута Търговско дружество за всички държавни и общински здравни заведения и определяне таван на цените за продуктите от първа необходимост.

Не пропускай

8 годишният Дорин Дашинов от Карлово спечели сребърен медал на  Акватлон  в Бургас

Той успя да се пребори с по-големите от него Състезателят на “Триатлет” Дорин Дашинов спечели …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *