/ВИДЕО/ Бащата на пострадалото момиче: Изпратих си детето кукла и я намерих като смачкано коте

Вълна от съпричастност към родителите

15-годишното момиче, блъснато от 18-годишна шофьорка в Сопот, е в стабилно състояние, съобщиха от УМБАЛ Свети Георги. През следващата дни й предстои операция на таза. Поради характеристиката на травмите й, момичето е под постоянно наблюдение. 

Родителите на пострадалото момиче са потресени от случилото се. Ексклузивно за KarlovoPress бащата на момичето каза, че от болницата подават много оскъдна информация за състоянието на дъщеря им. В Карлово и Сопот започна кампания по кръводаряване, в която веднага са се отзовали работници и служители от ВМЗ и  военнослужещи от 61-ва Стрямска механизирана бригада. Иван Радуйчев призова всички компетентни органи в държавата да направят необходимото, за да се спрат подобни инциденти.

Иван Радуйчев- баща на пострадалото 15 годишно момиче в Сопот: “Предстои операция на бял дроб, има счупен таз. Не ни дават почти никаква информация. От болницата ни поискаха  няколко банки кръв. Отзоваха се ВМЗ и военнослужещи от Карловската бригада. Засега може би не е необходимо повече, но не се знае…. Благодарим за голямата съпричастност. 

15 минути е стояла под колата, ученици са отишли да вземат крик, за да я извадят”, сподели бащата. Вижте цялато интервю на Иван Радуйчев.

Не пропускай

Лек автомобил се е запалил днес в град Баня

Колата е избухнала в пламъци на улица “Земеделска”. На метри от инцидента се намира посещавана детска площадка. На …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *