Борисов за Божков: Решил човекът, върнал се, какво повече да коментирам

“Решил човекът, върнал се, какво повече да коментирам. Хиляди пасажери идват и се връщат. Това го коментирахме няколко години подред. Ние сме дали показания, обяснили сме всичко. Последните години виждате приходът в хазарта колко е по-голям. Истински се надявам г-н Божков да е дошъл, за да си реши въпросите с правосъдието. Ако е невинен, да си изчисти името. Ако е виновен, имаме съдебна система. Никакво притеснение, защото това, което съм коментирал, съм го казал и в прокуратурата на няколко разпита, няма какво да добавя по темата”, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след завръщането на Васил Божков в страната и допълни, че не се притеснява, че Божков може да стане защитен свидетел.

Васил Божков се върна от Дубай, задържаха го (СНИМКИ & ВИДЕО)

Във връзка с предстоящите местни избори Борисов заяви, че на много места кандидатите за кметове ще бъдат същите, като визира кметът на Враца Калин Каменов.

“Притеснително е това, което става с горивата. Без никакво основание спекулативно във времето когато хората пътуват най-много започват да се вдигат изненадващо цените с по 30-40-50 стотинки и това се дължи на монопол, на слаб контрол, правителството търпи големи критики. При тази мека зима се похарчиха над половин милиард за зимно почистване. Ремонтират се отсечки за стотици милиони, пътят до Враца и Мездра ще стои още години затворен”, допълни Борисов.

Рекордните 20 обвинения по две разследвания са повдигнати на Васил Божков

Той поясни, че трябва да стане ясно какво е накарало вътрешния министър да смени областни ръководители на полицейските структури и добави, че и президентът Радев греши, защото докато този главен секретар на МВР е на поста си правителството ще има оправдание за несправянето на МВР.

“В момента еднолично партията на промяната поголовно подменя всичко само с нейни кадри без да се коментира. Ако това е сглобката, не виждам как ще прод

Не пропускай

След смъртта на британец в болницата в Пловдив: Уволниха двама от охранителите

Двама служители на пловдивска охранителна фирма са уволнени, след спречкване с британски гражданин пред УМБАЛ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *