Анево празнува плодородието

Слово произнесе кметът на Община Сопот

С много веселие премина Денят на плодородието в Анево. Като истински домакин традиционно и тази година кметът Николай Николов се беше погрижил за богата музикална програма с участието на оркестър „Калофер“, народния певец Николай Славеев, танцова формация „Пловдивъ“, дуо гайдари от Родопите и добре уредени бюфети с качествени мезета и питиета.

Николов благодари за подкрепата и разбирането на всички жители на Анево и сподели „Този есенен празник на изобилието съвпада с наближаващата предизборна кампания. 

Нека в утрешния ден жителте на Анево да мислят логично, без партийни сметки, за да може през следващите четири години всичко, направено в нашето село, не само да продължи да се осъществява, но и да се развива. Искам да благодаря на кмета на Община Сопот Деян Дойнов без чиято помощ нищо в Анево не би могло да случи, всички вие знаете колко е важна чуваемостта на проблемите на населеното място в съответната община.“

В словото на общинския кмет Деян Дойнов се очерта желанието за работа във всички сфери, както и благодарност за голямата ангажираност на аневци по всички проблеми, засягащи тяхното населено място. 

„За мен аневци винаги са били пример за това как жителите на едно населено място могат да бъдат като едно  голямо семейство. Бъдете здрави и не спирайте да предавате човеколюбието и трудолюбието, което носите на идните поколения“, сподели още Дойнов.

Не пропускай

Община Карлово иска от Агенцията за държавна финансова инспекция да провери разходването на публичните средства на шест читалища

Средствата от държавната субсидия не стига до самодейците До исканата проверка се стига след като  …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *