Теменужка от Пловдив получи уникално предложение за брак от нейния любим, след вълнуващ полет с парапланер над красивия подбалкански град Сопот. Докато тандемният инструктор Валери Цветанов изпълняваше акробатични фигури с бъдещата булка, тя вижда на поляната за приземяване огромен надпис: "Нуши, ще скочиш ли пак с мен в живота?".
"Помислих си защо пак ще трябва да скачам, но ако трябва пак ще го направя", сподели пред наш репортер красивото момиче минути, след като се приземи и допълни, че това е най-незабравимото и вълнуващо предложение, което някога е получавала.
След кацането на Манастирска поляна, нейният любим падна на колене с пръстен в ръка и голям букет от червени рози.
"Исках да изненадам моята любима с нещо нестандартно и много вълнуващо, което ще запомни за цял живот", коментира Дончо Дончев.
Свидетели на екстремното предложение бяха най-близките на бъдещите младоженци, много пилоти и хора, които бяха дошли да се насладят на уникалното преживяване да летиш с парапланер и да усетиш цялата свобода, която имат птиците.
KarlovoPress.com благодари, че бе част от страхотните емоции и пожелава много здраве, щастие, любов и усмивки на бъдещите младоженци!!!