Първият гост в "Очи в очи с истината" този четвъртък от 18:00 часа по Щерев ТВ ще бъде кмета на община Сопот Деян Дойнов. С него ще разговаряме за приетия бюджет от ОбС за 2019-та, какви са задълженията на общината към доставчиците и държавата, какви средства са заложени в бюджета за спортен и културен календар, за безплатните детски градини и какви проблеми решиха изтеглените заеми с решения на местния парламент.
В качеството си на председател на Асоциация за възстановяване на историческите паметници в община Карлово, народният представител Веска Ненчева ще коментира какво е бъдещето на вилата на най-големите дарители в България - братята Евлогий и Христо Георгиеви, какво наложи създаването на асоциацията и какви задачи стоят пред нея.
Третият гост във втория брой на предаването ще бъде ръководителя и треньор на СК "Триатлет" Баня Иван Попов. С него ще говорим за проблемите пред клуба и защо след като в карловско училище вече има плувен басейн все още около 100 деца и спортисти на клуба тренират в Баня, а през по-голямата част от годината в Хисаря.
В специалната ни рубрика за изявите и постиженията на децата в района, гостува талантливата Евангелия Вангелова от Карлово, която записа първата си авторска песен. Тя ще ни разкаже какво й предстои от тук нататък. За първи път зрителите на Щерев ТВ и читателите на KarlovoPress.com ще може да чуят първата авторска песен на талантливото момиче.