"Спешен лекарски кабинет, ремонт и нови детски площадки, ремонт на улици и тротоари са само част от проблемите, които искат решаване в нашия квартал", с тези думи жители на Сопот се обърнаха към Станислав Стоенчев, кандидат на БСП за кмет на общината и придружаващите го кандидати за общински съветници. В разговора си с тях Стоенчев се ангажира и със справянето с още два наболели проблема - ограничаването на популацията на бездомните кучета и безводието на градските чешми.
За д-р Попова, която е втора в листата въпросите, касаещи оцеляването на болницата в Сопот и създаване на спешен кабинет са приоритетни, защото опазването на здравето на хората е нейно призвание.
В плана за управление, който от БСП предлагат са обновяване и благоустрояване на обществените площи – улици, паркове, междублокови пространства, изграждане на детски площадки за спорт и отдих. "Предлагаме това да се осъществи съвместно с хората на принципа на споделените задължения. Общината изгражда и поддържа, общността следи за опазването им.", сподели пред присъстващите Станислав Стоенчев.
„Срещите ни с жителите на общината не са спирали, а програмата ни, с която се явяваме на тези избори е изготвена изцяло върху проблемите, които те са споделили и решенията, които БСП предлага. Срещите на кандидатите на БСП с жителите на Сопот и Анево продължават, а ние сме сигурни, че на тези избори ще победи истината, компетентността и почтеността, защото вярваме, че информираният човек не може да бъде манипулиран.“, посочи още кандидатът за кмет на община Сопот Станислав Стоенчев.
Кандидатът за кмет на община Сопот Станислав Стоенчев е с номер 56 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!