Ръководството на ВМЗ поздравява работниците по повод 86 години от създаването на завода Съветът на директорите на ВМЗ Сопот поздравява всички работници и служители по повод навършването на 86 години от създаването на предприятието, като им благодари за всеотдайността и ги уверява, че ще продължи да полага усилия, за да запази водеща позиция на завода в производството на специална продукция.

Ето съдържанието на целия поздравителен адрес:


"Уважаеми работници и служители на „Вазовски машиностроителни заводи“ ЕАД,

Поздравяваме ви по повод 86 години от създаването на ВМЗ –най-голямото държавно предприятие от Военнопромишления комплекс на страната ни!
Днес, въпреки трудностите и премеждията от всякакъв характер, дружеството продължава да устоява на икономическите и политически предизвикателства и да доказва, че професионализмът и отдадеността са най-важният фактор за просперитета на „Вазовски машиностроителни заводи“ ЕАД! Именно всеотдайността, с която работите всички вие, е в основата на нашия успех и на оценката, която дават нашите партньори и клиенти.
Уверяваме ви, че ще продължим да полагаме усилия в рамките на правомощията ни, за да запазим водещата позиция на ВМЗ в производството на специална продукция.
Благодарим на всички за това, че безрезервно отдават своите сили и труд, за да пребъдат Вазовските машиностроителни заводи! Пожелаваме здраве и успехи!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!"