Община Сопот ви кани на обсъждане за Наредбата за управление на общинските имоти Ръководството на Община Сопот Ви кани отново на публично обсъждане този четвъртък от 17.30 часа на площада. Тема на обсъждането ще бъдат промени в Наредбата за управление на общинските имоти.
" Отдаването под наем и продажбата на общинска собственост може да донесе значително финансиране или пък да ощети града. Общината също може да вземе решение за закупуване на частни имоти, за да изпълни план за благоустройство и създаване на нова инфраструктура. Затова Община Сопот желае да включи Вас, гражданите, в обсъждането на тези въпроси. Като добър стопанин общината има ангажимента да управлява, изгражда, поддържа, ремонтира и реконструира обекти, мрежи и съоръжения на техническата инфраструктура и други жилищни и нежилищни имоти, които представляват общинска собственост.
Община Сопот е Вашия дом, а общинските имоти къщата, която обитавате. Нека заедно се грижим за тях", се посочва в прессъобщението на кмета на Сопот Деян Дойнов.