Началото на благородната кауза бе постановено от бизнесмена Митко Панов. Примерът му последваха общинския съветник Стефан Филчев и много граждани. От началото на извънредно положение заради коронавируса до момента, са разнесени на самотни, възрастни и трудноподвижни хора, 164 пакета с основни хранителни продукти. Към тях от няколко дни се даряват яйца и козунаци. Най-големият дарител остава Митко Панов, каза Стефан Филчев.


" Средства и продукти дариха много граждани от града, хора, които работят в Англия, Южна Африка, Канада, общински съветник и малцина представители на местния бизнес", посочи Филчев. Той заедно с доброволци от района утре ще разнесат още 26 пакета на жители в Анево.

"Ще продължим и след Великден. Много би ни се искало каузата да бъде насочена към децата. Затова ще разчитаме на помощта на нашите съграждани, за да зарадваме самотни майки с деца, многодетни семейства, които са останали без доходи, семейства с деца, които имат увреждания. Всичко, което правим си заслужава, когато видиш пламъка в очите на хората", сподели за KarlovoPress.com Стефан Филчев.

Екипът на KarlovoPress.com ви пожелава здраве и светли празници!