В Сопот организират благотворителен концерт в подкрепа на пострадалите от наводнените села На 05.10.2022г.(сряда) от 19:00 часа в зрителната зала на НЧ "Иван Вазов-1871", Сопот Музикална школа " Алмадин" организира съвместно с Община Сопот и читалищета благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводнението села Каравелово, Богдан и Слатина.

Билетът е на цена от 10 лева, като ще бъдат поставени и дарителски кутии. Събраните средства ще се използват за наемането на техника за разчистването на най-засегнатите домове от трите села.

В концерта ще вземат участие децата на Сопот, част от Музикална школа "Алмадин" с художествени ръководители Ваня Узунова и Снежина Каканашева, Младежки танцов състав "Копсис" при НЧ"Ив.Вазов-1871", с художествени ръководители Елена Иванова и Христо Христов, Фолклорен танцов ансамбъл
" Розова долина" при НЧ" Васил Левски -1861", Карлово с художествен ръководител Мирослав Василев, Фолклорен танцов клуб "Шевица", Карлово с худ. ръководител Николай Киров, "Школа за народни хора и танци" - Столетово и Слатина - с художествен ръководител Стоянка Василева, Мъжка фолклорна група "Веселяци", Каравелово с ръководител Димитър Узунов, Танцово шоу" Кабири", Пловдив, Здравко Мандаджиев, Дафина Иванова, Димана, Борис Коцаков, Ангелина Милева, Ива и Велислава Костадинови.