Съветът на директорите с поздрав към работниците по повод 85-та годишнина от създаването на ВМЗ Сопот "Изключително сме щастливи да се обърнем към всички Вас по случай 85-годишнината от създаването на „Вазовски Машиностроителни Заводи“ ЕАД, гр. Сопот. Дружеството е създадено през 1936 година и функционира успешно до момента, устоявайки на всички исторически, икономически и политически предизвикателства на прехода и нашето съвремие.

Убедени сме, че посрещаме тази годишнина удовлетворени от себе си и от постигнатите цели, защото вървим уверено по избрания път, а делата ни се оценяват в най-висока степен от нашите клиенти и партньори.

Колективът на ВМЗ е доказал характера си с положените усилия и извършената работата през годините, въпреки трудностите.Гордеем се, че сме част от този екип, който премина през редица изпитания и предизвикателства, но запази водещата си позиция в производството на специална продукция.

В продължение на 85 години в дружеството са работили и продължават да работят едни от най-високо квалифицираните специалисти в областта на механиката и производство на боеприпаси. Непрекъснатото ни желание за развитие, усъвършенстване и усвояване на нови технологии гарантира високото качество на нашата продукция.

Изразяваме признателността си към всички наши служители и партньори, с които заедно постигаме нови успехи и осигуряваме достойно бъдеще на комбината. Искаме да Ви уверим, че имаме амбицията заедно да продължим издигането на авторитета на ВМЗ в дългосрочен план като продължим да пишем история със златни букви.

Накрая ни позволете да благодарим на всички бивши и настоящи колеги, които направиха възможна тази 85 – годишнина! Желаем на всички Вас здраве и сполука във всички начинания!"

Съвет на директорите на ВМЗ Сопот