Президентът на Партията на европейските социалисти /ПЕС/ Сергей Станишев проведе среща - разговор с жители на Сопот по темата за Брексит. Станишев посети Вазовия град по покана на кандидата за кмет на общината Станислав Стоенчев, издигнат от БСП ЗА БЪЛГАРИЯ.
"Във Великобритания живеят много наши съграждани. Поканих лидерът на ПЕС на среща-разговор, защото много хора проявяват интерес по темата за Брексит и, за да може да поставят въпросите, които ги вълнува", коментира кандидатът за кмет на общината Станислав Стоенчев.
Станишев каза, че подкрепата за социалистите в Сопот е изключително важна на тези местни избори, както и постигането на мнозинство в общинския съвет, за да се взимат правилни и стратегически решения. Президентът на ПЕС коментира какви са рисковете за 280 000 българи, които живеят във Великобритания.
"Има големи рискове за нашите съграждани, но се надявам Брексит да завърши със споразумение още в края на тази седмица", каза евродепутатът Станишев.
Кандидатите за кмет на община Сопот, кмет на Анево и за общински съветници от БСП ЗА БЪЛГАРИЯ са с номер 56 в интегралната бюлетина.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!