"Реалист човек съм. Знам, че ни предстоят много тежки моменти и работа, но трябва да бъдем упорити, обединени и печеливши. Надявам се да постигнем резултатите на други колеги кметове от ГЕРБ. Спазваме правилата - решението за моята номинация ще се вземе от изпълнителната комисия", това каза за KarlovoPress.com минути след приключване на номинационното събрание Георги Григоров.
Областният лидер на партията Георги Мараджиев посочи, че винаги е сравнявал ПП ГЕРБ с F16, защото цитирам:" Партия ГЕРБ лети на високо и не можем да отбием в дясно и да пием кафе, не можем да пушим цигари. Направим ли го политаме надолу. Това няма да се случи". Мараджиев каза, че през 2015-та са поели Пловдив с 5-ма кметове, БСП са имали 6, но вече ГЕРБ имат 6, а те 2-ма.
"Как се случи това? Сопот например - от БСП сам напусна партията и сега искате да дойде при нас ли? Как да се случи това? Ние такива, които си идват и си заминават не ни трябват. Ние си имаме централен нападател, не ни трябва вратар", коментира Мараджиев и пожела на Георги Григоров да получи доверието на изпълнителната комисия на ГЕРБ, да изгради работещ млад екип и да покаже видими резултати в община Сопот.
Мариана Кацарова, която си даде отвод от номинацията за общински съветник каза, че е в политиката от 12 години и има 3 мандата в Общинския съвет. Тя подчерта, че трудностите, които са успели да преодолеят взимайки решения по време на заседанията са се случили единствено и само благодарение на последователните действия на премиера Бойко Борисов.
"Г-н Борисов подаде ръка на Сопот, помогна ни със средства и доказа, че не дели общините на едни или други, но е време да му покажем, че знаем и отчитаме това, което той направи за нашия град. Сопот трябва да има кмет от ГЕРБ", каза Мариана Кацарова.
ГЕРБ Сопот предстои да излъчи номинации за кандидат за кмет на Анево в следващите дни. Сред номинациите за кандидатите за общински съветници са Елка Еленова, Стоян Паунов, Димо Димов, Петя Цветкова, Мария Петрова, Дечко Антонов, Николай Кръстев, Теодора Кулинска, Октай Илиев, Красимир Цветков, Митко Панов, Асима Костова, Нели Пенева, Иван Петков, Христина Гергинова и Марийка Геровска.