Осемчасово работно време на клуба и медицинско лице, което да следи за състоянието им, бяха част от нещата, които поискаха членовете на Клуба на инвалидите в Сопот на среща с кандидата за кмет на общината Станислав Стоенчев и представители на кандидатската листа за общински съветници с номер 56.
„БСП винаги е била отворена към техните нужди и е подпомагала дейността им, включително с дарения на уреди за рехабилитация, понякога и финансово. Ние винаги ще работим така, че те да не се чувстват забравени от общинската администрация, ще разширим обхвата на дейността "социален асистент" и подсигуряването и като постоянна, без прекъсване и ще реализираме програма за помощ в дома.“, ангажира се Стоенчев. Според него това е ангажимент, който общината трябва да поеме - грижата за най-уязвимата част от нашето общество.
Освен проблемите на хората със специфични потребности на срещата бяха обсъдени и злободневните теми – липсата на вода, спрените градски чешми и чистотата на водата, която жителите на общината пият. Според Стоенчев промяната може да се случи в новия програмен период 2021-2027, когато от БСП ще настояват по европейски програми приоритетно да се правят проекти с доказана полза за стимулиране на икономиката, благоустройството и водоснабдяването на общината.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!